Over Ulamo

Ulamo bestaat uit twee verschillende divisies: Ulamo Metaal en Ulamo Coating. Binnen deze organisatie zijn ca. 200 medewerkers werkzaam. Ulamo Coating geeft al jarenlang kwaliteit en duurzaamheid aan de conservering van aluminium, staal, roestvaststaal en thermisch verzinkt staal. Klanten in zowel binnen- als buitenland laten oppervlaktebehandelingen door Ulamo Coating verzorgen.

Ulamo Metaal richt zich bijna volledig op de radiatoren industrie. Kenmerkend voor Ulamo Metaal zijn de grote series, de repeterende ordes en de focus op de markt. Daarnaast is Ulamo Metaal een algemene toeleverancier van metaalproducten.

Werken bij Ulamo

Ulamo kenmerkt zich als een ambitieuze organisatie met een gezonde groei, gedrevenheid en passie in de wijze van werken. Kwaliteit en een professionele en klantgerichte benadering zijn de speerpunten binnen Ulamo.

Ulamo groeit

En daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om het team van Ulamo te versterken. Werken via Euro Planit houdt in: een marktconform salaris, een vast contactpersoon, korte lijnen. Daarnaast behoren scholingsmogelijkheden zeker tot de mogelijkheden. Bij goed functioneren is er een mogelijkheid tot een dienstverband bij Ulamo. Wil jij ook werken binnen deze ambitieuze organisatie, die zich kenmerkt door een gezonde groei, gedrevenheid en passie in de wijze van werken? Kijk dan in het overzicht met actuele vacatures of er een passende functie voor je tussen staat!


Maak kennis met...

Hoe is het om voor Ulamo te werken? Onze medewerkers bij Ulamo vertellen het je graag.

Tim
Productiemedewerker Coating
Jetmir
Productiemedewerker Lakkerij